Friday, March 29, 2013

Raw čokoladni brownie


Raw čokoladni brownie


  • Datulje namočiti 10-15 min u hladnoj vodi kako bi omekšale.

  • U blenderu usitniti orahe s malim prstohvatom soli.

  • Dodati vaniliju i kakao te sve dobro promiješati u blenderu.

  •  Sada postupno dodajemo ocijeđene datulje. 

  • Ako smjesa još nije dosegla željenu kon istenciju tj. ako je presuha, dodati po potrebi agavinog sirupa kako bi se sve bolje pove alo. 

  • Kad smo dobili kompaktnu smjesu, stavljamo je u posudu pritiskajući prstima kako bi dobili oblik brownie-ja.

  • Staviti na par sati u hladnjak da se stisne i nakon toga re ati na kocke i uživati.

Kuhari.com




Raw čokoladni brownie

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice