Wednesday, March 20, 2013

Lungić punjen krastavcima, slaninom i sirom


Lungić punjen krastavcima, slaninom i sirom


  • Svinjski lungić “probušite” kuhačom (ili onom specijali iranom metalnom spravicom ako imate) i napunite rupu krastavcima i sirom omotanima u slaninu. Rupa mora biti malčice deblja nego debljina amotuljaka kojima je punite.

  • Tako pripremljeno meso ačinite solju i paprom te ga pecite na malo maslinovog ulja po dvije minute (sve 4 strane) na srednje jakoj vatri.

  • a to vrijeme složite umak od kiselog vrhnja, naribanih kiselih krastavaca i češnjaka te elenog chillija re anog na sitno. Sve promiješajte.

  • Meso koje se “smirilo” 1 minutu servirajte ajedno s umakom..

Dobar tek icon smile  


 


Kuhari.com




Lungić punjen krastavcima, slaninom i sirom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice