Saturday, March 16, 2013

Focaccia sa ružmarinom




Focaccia sa ružmarinom


U veliku djelu prosijamo brašno, dodamo suhi kvasac i 2 žličice soli.


Kuhačom promiješamo, napravimo rupu u sredini i ulijemo vodu i maslinovo ulje, te sve dobro promiješamo.


Umjesimo tijesto, lagano ra valjamo na pobrašnjeloj podlo i valjkom. Ne smije biti pretanko, već tijesto samo malo raširimo na podlo i.


Ostavimo ga da miruje na toplom barem pola sata.


Pobrašnjelim prstima napravimo rupice po cijelome tijestu i njih napunimo nasjeckanim grančicama ružmarina.


Posipamo našu focacciu solju a kraj te stavimo peći na 200 °C, cca 25 minuta.


 


 


 


 


Kuhari.com




Focaccia sa ružmarinom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice