Friday, March 29, 2013

Čvorovi s češnjakom


Čvorovi s češnjakom


amijesite glatko di ano tijesto i pustite da se diže na toplom mjestu, pokriveno, otprilike sat vremena ili dok se volumen ne udvostruči.


Kad je tijesto spremno, podijelite ga na 2 dijela i malo pritisnite na podlo i tako da dobijete oblik nekakvog diska. Narežite taj disk na trakice i počnite oblikovati male čvorove. Od jedne trake možete dobiti do 4 čvora jer svaku traku možete jako i dužiti. Oblikujte čvor kao da to radite s nekim užetom.


U galeriji možete naći sliku čvorića prije pečenja.


Stavite čvorove u protvan i stavite peći na 200 °C otprilike 20 minuta. Ne trebate prema ivati s ničim, jer ćete ih kasnije prekriti s marinadom.


Odmah kad se ispeku, stavite ih u neku veliku djelu i prelijte marinadu koju ste pripremili u blenderu ili maloj sjeckalici od maslinovog ulja, peršina i češnjaka.


Malo ih posolite i popaprite i spremni su a posluživanje.


Kuhari.com




Čvorovi s češnjakom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice