Thursday, March 14, 2013

Sporo pečeno carsko meso s povrćem




Sporo pečeno carsko meso s povrćem


  • U posudicu s nare anim lukom, mrkvom i krumpirom ulijte maslinovog ulja te dodajte soli i papra. Sve dobro promiješajte kako bi se masnoća jednolično rasporedila po povrću.

  • Tako pripremljeno povrće prebacite na protvan prethodno prema an svinjskom mašću s dodatkom vode.

  • Na povrće stavite asoljeno carsko meso.

  • Sada je vrijeme da prebacite protvan u pećnicu na 12-140 stupnjeva kojih 1h i 30 min. Nakon tog vremena, pojačajte pećnicu na 200 stupnjeva nekih 10-ak minuta kako bi dobili na mesu hrskavu koricu.

Dobar tek :)


Kuhari.com




Sporo pečeno carsko meso s povrćem

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice