Thursday, August 15, 2013

Vege “carpaccio” od tikvica


Vege “carpaccio” od tikvica



  • Na grill tavici s malo ulja kratko prepecite tikvice čisto dok ne dobiju “tragove”.

  • Tako pripremljene tikvice prelijte s malo pesta koji ste kupili ili napravili u blenderu u kojem ste pomiješali pistacio, bosiljak, maslinovo ulje i češnjak.

  • U drugoj posudici pomiješajte slanutak, sitno sjeckanu crvenu papriku, limunov sok, sitno sjeckani luk i malo mljevenog kima.

  • Tako pripremljen slanutak “prosipajte” po “carpaciu”, dodajte i mrvljenog feta sira i svježe mrvljenog lista korijandera.


Dobar tek


Upute a mjerenje :



  • šalica = posudica od 250 ml


Kuhari.com




Vege “carpaccio” od tikvica

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice