Thursday, August 15, 2013

Baklava od jabuka i oraha


Baklava od jabuka i oraha



  • Jaja, šećer, ulje, kiselo vrhnje i prašak a pecivo i miksajte ajedno dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

  • U posudu a pečenje položite koru a savijače, premažite je smjesom i poklopite slijedećom korom.

  • Nastavite sve do pete kore koju prekrijte naribanim jabukama i mljevenim orasima koje ste pomješali sa cimetom.

  • Poklopite slijedećom korom i premažite je ponovno smjesom te nastavite u istom ritmu do adnje kore.

  • Baklavu ra režite na dijelove po želji i pecite je u pećnici 30 do 40 minuta na 170°C.

  • Kratko je ohladite i servirajte.


Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Baklava od jabuka i oraha

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice