Thursday, August 15, 2013

Punjene lignjice


Punjene lignjice



  • Na agrijano maslinovo ulje ubacite sitno sjeckani mladi luk, na listiće nare ane svježe vrganje i nakon što vrganji puste tekućinu ubacite na komade nare ani pršut, papar, sitno nasjeckani češnjak i sve ajedno kratko na laganoj vatri pirjajte u miješanje te pustite da se smjesa ohladi.

  • Očišćene lignje napunite ohlađenom smjesom od pršuta i vrganja te ih atvorite čačkalicama.

  • Na agrijanom maslinovom ulju kratko ih pecite s obje strane, podlijte ih bijelim vinom, dodajte sitno sjeckani peršin, sitno sjeckani češnjak i po želji dodajte par kapi maslinovog ulja.

  • Jelo servirajte i dekorirajte po želji.


Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Punjene lignjice

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice