Monday, August 26, 2013

Puretina u umaku od rajčice i mozzarelle


Puretina u umaku od rajčice i mo arelle



  • Na grill tavi kratko sa svih strana popržite pureće file-e koje ste predhodno marinirali u maslinovom ulju, soli, papru i timijanu (marinirati minimalno 1h).

  • Puretina ne smije biti jako pečena, već se mora malo ažutiti.

  • Na drugoj tavi, na agrijanom maslinovom ulju, kratko popržite sitno kosani češnjak.

  • Dodajte pasiranu rajčicu, promiješajte i na jačoj vatri pustite da provrije.

  • Prethodno pečenu puretinu prebacite u umak i na laganoj vatri kuhajte 20 do 30 minuta u dodavanje pasirane rajčice i vode po potrebi, i po želji gustoće umaka.

  • Ukoliko želite, jelu možete dodati origano i bosiljak

  • Povrh jela (još u tavi) rasporedite naribanu mo arellu i servirajte u tjesteninu, rižu, njoke ili po vašoj želji.


Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Puretina u umaku od rajčice i mo arelle

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice