Thursday, August 15, 2013

Piletina na kineski


Piletina na kineski



  • Na agrijanom ulju od se ama i đumbira 15-ak minuta popržite komade pilećeg filea koje ste predhodno marinirali u sojinom ulju, rižinom octu, đumbiru i soli.

  • Komade piletine i vadite na tanjur, a na istom ulju u povremeno miješanje pirjajte nasjeckani ljubičasti luk, sitno sjeckani češnjak, elenu papriku nare anu na kockice, grašak i sojine klice.

  • Nakon par minuta kada svi sastojci omekane dodajte mljeveni đumbir, sol, papar i pečene komade piletine te sve ajedno dobro promiješajte.

  • Dodajte umak koji ste predhodno napravili od kečapa, meda, čilija, češnjaka i đumbira.

  • Promiješajte, dodajte komadiće ananasa i pirjajte još par minuta.

  • Umak sa piletinom servirajte na rižinim re ancima koje ste predhodno kratko namočili u vreloj vodi.


Dobar  tek icon smile


Kuhari.com




Piletina na kineski

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice