Thursday, January 30, 2014

Kiflice s bučinim uljem i sjemenkama


Kiflice s bučinim uljem i sjemenkama



  • Pečnicu agrijete na 180°C.

  • agrijte mlijeko tako da bude toplo.

  • Suhi kvasac, šećer, malo mlijeka i žlicu brašna promiješajte pa pustite sa strane da kvasac počne djelovati (potrebno je par minuta da se sve apjeni) 

  • Brašnu dodajte sol i promiješajte.

  • Dodajte kvasac, ulje i ostalo mlijeko. 

  • amijesite tijesto i stavite u pobrašnjenu posudu da se diže nekih sat vremena.

  • Dignuto tijesto podijelite na pola i ra valjate na debljinu nekih pola centimetra.

  • Premažite bučinim uljem i režite na trokute.

  • Prije pečenja slance premažite sa mješavinom jaja i mlijeka i posipajte po njima malo sjeckanih bučinih koštica

  • Gotovi su kad dobiju lijepu latnu boju.


i to je to icon smile


Kuhari.com




Kiflice s bučinim uljem i sjemenkama

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice