Friday, January 24, 2014

Pileći file u umaku od svježe paprike


Pileći file u umaku od svježe paprike



  • Na prethodno potučenim i ačinjenim pilećim fileima rasporedite par feta kuhane šunke te preklopite odre ak.

  • Ispecite filee na vrelom ulju – svega par minuta sa svake strane (da dobiju boju). Nakon što su se ispekli, i vadite ih s tave te na istoj masnoći popržite malo sitno sjeckanu vratinu.

  • Nakon par trenutaka dodajte i trakice svježe paprike. Pecite ju dok ne malo ne omekša.

  • Vrijeme je da se pobrinemo a buduću gustoću umaka dodavanjem malo glatkog brašna. Dobro promiješajte.

  • Kada primjetite da se brašno ažutilo, ulijte malo vode. Sve ajedno ačinite paprom i svježe kosanim peršinom.

  • Na samom kraju dodajte vrhnje a kuhanje, vratite pileće odreske (sa masnoćom koja se i njih iscijedila) i ukuhavajte dok se umak ne agusti.


Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Pileći file u umaku od svježe paprike

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice