Monday, January 27, 2014

Pureći file u umaku od vermoutha


Pureći file u umaku od vermoutha



  • ačinjene, prethodno nalupane, pureće odreske stavite peći na vrelo ulje po par minuta sa svake strane. Kada dobiju boju, i vadite ih na tanjurić.

  • Na istoj masnoći apržite malo sitno sjeckanu dimljenu vratinu. U trenutku kada vašu kuhinju prekriju mirisi vratine, dodajte malo glatkog brašna.

  • Nakon što se brašno malo upržilo, podlijte sve s malo vode, dodajte grožđice koje su se prethodno natapale u vermouthu i par kriškica jabuka. ačinite solju, paprom i svježe kosanim peršinom.

  • Kada primijetite (kro par minuta) da vam se umak reducirao, dodajte vrhnje a kuhanje. Miješajte dok se sve lijepo ne poveže i tada vratite odreske u umak.

  • Miješajte sve ajedno još minutu, dvije i spremni ste a serviranje.


Dobar tek


Kuhari.com




Pureći file u umaku od vermoutha

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice