Wednesday, January 1, 2014

KapKejk sa čokoladom i cimetom


KapKejk sa čokoladom i cimetom



  • Na vatri rastopite čokoladu s maslacem

  • Brašno, kakao, i cimet ajedno prosijte

  • Pjenjačom umiješajte šećer i vanilin šećer, te polako jedno po jedno jaje da se sve dobro poveže

  • Umiješajte rum

  • U smjesu uspite u par navrata prosijano brašno 

  • Rasporedite ih u kalupe ili papirnate posudice, te pecite na 170 C cca 30 min


Možete ih ukrasiti kremom po želji. Makar toliko su fini da mogu biti i be kreme. Ja sam svoje ukrasila običnim šaumom.


Kuhari.com




KapKejk sa čokoladom i cimetom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice