Saturday, January 18, 2014

Escabeche od Skuse


Escabeche od Skuse


Ribu ocistiti i filetirati. I vadite kosti.


Svo povrce nare ite na julienne. I dobro ga promjesajte


Naranci i grejpu i vadite meso(segmente),ostatak nemojte bacati!


a napraviti marinadu, tamo di ce vam se povrce i riba skuhati.


Pomijesate bijelo vino, ocat, maslinovo ulje, sok narance, limuna i grejpa, dodate soli i papra, te svega par klincica.


U posudu duboku stavite red ribe,povrca i marinade, i to ponovite da vam povrce atvori i adnju ribu,i prelijete marinadom, ostavite u fri ideru 12 do 24 sata.


nat ce te da je gotovo kada vam riba u sredini bude bijela.


Jelo servirajte sa baby rotkvicom i potocarkom, i uljem od potocarke.


Ovo je jednostavno jelo i doslovno ne ahtjeva kuhanje.


 


Kuhari.com




Escabeche od Skuse

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice