Saturday, January 4, 2014

Domaći mlinci


Domaći mlinci



  • U oštro brašno umiješajte sol i postupno u umješavanje kuhačom, dodajte hladne vode.

  • Rukom formirajte tijesto i pustite da počiva 10-ak minuta.

  • Na pobrašnjenoj podlo i kružno ra valjajte tijesto na debljinu otprilike 2 mm.

  • Ra valjano tijesto pecite otprilike po minutu sa svake strane na dobro ugrijanoj tavi.

  • Uporaba mlinca je stvarno široka, a najčešća je kao prilog pečenju.

  • U tom slučaju mlince natrgajte na komade i prelijte vrućom vodom.

  • Nakon minutu-dvije ih procijedite i pecite na masti ili ulju od pečenja par minuta.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i termička obrada.


Kuhari.com




Domaći mlinci

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice