Saturday, February 1, 2014

Karamel rokant (honeycomb)


Karamel rokant (honeycomb)


Šećer sa vodom sam otapala na laganoj vatri dok nisam dobila lijepu latnu boju i dok se sav šećer nije otopio. atim sam unutra sipnula 1 žličicu sode bikarbone, promiješala i br o istresla na masni papir a pečenje…


 

Kad se ohladilo nožem sam lagano ra re ala… dio sam upotrijebila kao ukras na cupcakesima, dio spremila pa u slučaju kada imam neopisivu želju a slatkim posegnem a ovom pjenastom karamelicom.

 Inače super je i kada se otopi u kavici icon smile a fantastična ako toj kavici dodate i kap ruma icon smile


 

toplo preporučam da probate icon smile

 


Kuhari.com




Karamel rokant (honeycomb)

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice