Wednesday, January 15, 2014

Jabuke u šlafroku


Jabuke u šlafroku



  • Jabuke oprati, oguliti, i dubiti sredinu i nare ati na krugove, debljine cca 1 cm

  • Od jaja, mlijeka, brašna, soli, šećera, vanilin šećera i žličice ulja napraviti malo gušće tijesto a palačinke (ja palačinke uvijek radim odoka, tako da ne  nam točnu mjeru brašna, ali smjesa treba biti gušća od smjese a palačinke, osjetit ćete po kon istenciji)

  • Ulje dobro agrijati, mora biti vruće kad budete utapali jabuke (jabuke moraju plivati)

  • Uroniti kolut jabuke u smjesu, te staviti pržiti u ulje

  • Pržimo s jedne i druge strane dok ne poprime finu boju

  • I vaditi ih na papirnati ručnik da se ocijedi višak ulja

  • Po želji ih posipati šećerom u prahu ili cimetom


a više recepata, posjetite moj blog Tiha u emlji slatkiša.


Uživajte icon smile


Kuhari.com




Jabuke u šlafroku

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice