Wednesday, September 25, 2013

Tatarski beefsteak (alla Vladimir)


Tatarski beefsteak (alla Vladimir)



  • Komad junećeg odreska obradite metodom struganja (paralelno sastružite meso oštrim nožem).

  • U posudi, u konstantno miješanje (inten ivno) vilicom promiješajte redom žumanjke, ulje kro nekoliko puta, svježe iscijeđeni sok od limuna, mljeveni papar, mljevenu crvenu papriku i sol.

  • Nastavite umješavati redom senf, sitno sjeckani češnjak, crveni luk, kapare, usitnjene inćune, cognac, sitno sjeckani svježi peršin i celer.

  • Kada ste dobili kompaktnu smjesu, ubacite nastrugano meso te ga dodajte kro nekoliko puta u konstantno miješanje.

  • Kada ste sve dobro i miješali, servirajte smjesu u još tople prepečene šnite kruha koje ste prema ali maslacem.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i miješanje sastojaka.


Savjet: Beffsteak je poželjno prethodno prema ati senfom i 3 dana marinirati u ulju. Nakon toga maknuti senf i odvojiti sve žilice i tek tada strugati.


Kuhari.com




Tatarski beefsteak (alla Vladimir)

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice