Wednesday, September 11, 2013

Fuži sa vongolama i škampima


Fuži sa vongolama i škampima



  • Na agrijanom maslinovom ulju na laganoj vatri popržite sitno kosani češnjak i prethodno kuhane i očišćene škampe i vongole (dagnje).

  • Kad se češnjak malo ažuti, ulijte temeljac u kojem ste prethodno kuhali škampe.

  • Posolite i kratko prokuhajte.

  • Ubacite fuže (tjesteninu) koje ste prethodno skuhali, ali ne do kraja i sve ajedno promiješajte.

  • Nakon 2 do 3 minute dodajte rikolu i polovice mini rajčica.

  • Sve ajedno promiješajte i servirajte.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme nije uračunato kuhanje vongola, škampi i fuža, kao ni priprema temeljca.


Kuhari.com




Fuži sa vongolama i škampima

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice