Tuesday, September 3, 2013

Beefsteak sa blanširanim šparogama i bearnaise umakom


Beefsteak sa blanširanim šparogama i bearnaise umakom



  • Očišćene šparoge kratko blanširajte u slanoj vreloj vodi.

  • U međuvremenu beefsteak (biftek) posolite i popaprite sa svih strana.

  • Pecite ga na vrućem maslinovom ulju minutu do dvije sa svih strana (ovisno kako pečenog želite).

  • U drugoj tavi na agrijanom maslinovom ulju kratko popržite sitno sjeckani češnjak i blanširane šparoge.

  • Popaprite ih i posolite te nakon minutu-dvije maknite sa vatre.

  • Beefsteak u međuvremenu stavite u pećnicu i pecite daljnjih 6 do 8 minuta na 200 stupnjeva te ga poslužite u šparoge i bearnaise umak.


Dobar tek icon smile


P.s. priprema béarnaise umaka biti će objavljena uskoro


Kuhari.com




Beefsteak sa blanširanim šparogama i bearnaise umakom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice