Thursday, September 19, 2013

moja rožata


moja rožata


a tavi ili nekoj prikladnoj posudi rastopimo šecer u koji dodamo malo vanili šečera.kad nam se šečer karameli irao prelijemo ga u odgovarajucu posudu i ra lijemo ga po sto vecoj površini posude.


Rucnom pjenacom oli icom kako već ko ove =) lagano i mjesamo šečer i jaja ,kada je smjesa pove ana pomalo dolijevamo mljeko i dodajemo sve ostale sastojke da se sjedine .


Smjesu lijevamo u kalup koji smao prethodno nama ali karamelom .u prigladnu posudu dolijemo vode da sadr aj bude do polovice kalupa u kojoj je ro ata .stavljamo u ugrijanu pecnicu na 160 stupnjeva prekrijemo folijom i pecemo tj kuhamo na pari nekih pola sata avisi od pecice do pecice )=)=). cokoladu a kuhanje rastopimo be ikakvih dodataka na aluminijsku foliju napravimo nekoliko sra kao na slici pricekamo da se ohladi i odlijepimo dekoraciju . polo imo je na slag u ovom slucaju sam koristio sprej slag  te ukrasimo svje im jagodama .


Kuhari.com




moja rožata

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice