Thursday, September 12, 2013

Pašta sa piletinom uz mali orijentalni twist


Pašta sa piletinom u mali orijentalni twist



  • Komade piletine koje ste prethodno posolili i popaprili kratko popržite na maslinovom ulju.

  • Kada se piletina ažuti ubacite sitno sjeckani češnjak, komadiće nare anog stabljičastog celera, sitno sjeckani đumbir te sjeckani luk i mladi luk.

  • Sve ajedno promiješajte i kratko prodinstajte.

  • Dodajte sitno sjeckani peršin, promiješajte i podlijte bijelim vinom.

  • Pustite da alkohol i vina ispari i nakon minutu-dvije ulijte slatki soja sauce (ketchup manis) i ubacite na četvrine nare ane cherry rajčice.

  • Nakon što ste promiješali sve sastojke dodajte komade sušene rajčice i pokapajte sa svježe iscijeđenim sokom od limete.

  • Dodajte prethodno kuhanu tjesteninu, promiješajte i a kraj dodajte listove svježe rikole.

  • Nakon što ste sve posljednji puta promiješali, jelo je spremno a serviranje.


Dobar tek icon smile


* U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i sva termička obrada


Kuhari.com




Pašta sa piletinom u mali orijentalni twist

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice