Pašta sa piletinom u mali orijentalni twist
- Komade piletine koje ste prethodno posolili i popaprili kratko popržite na maslinovom ulju.
- Kada se piletina ažuti ubacite sitno sjeckani češnjak, komadiće nare anog stabljičastog celera, sitno sjeckani đumbir te sjeckani luk i mladi luk.
- Sve ajedno promiješajte i kratko prodinstajte.
- Dodajte sitno sjeckani peršin, promiješajte i podlijte bijelim vinom.
- Pustite da alkohol i vina ispari i nakon minutu-dvije ulijte slatki soja sauce (ketchup manis) i ubacite na četvrine nare ane cherry rajčice.
- Nakon što ste promiješali sve sastojke dodajte komade sušene rajčice i pokapajte sa svježe iscijeđenim sokom od limete.
- Dodajte prethodno kuhanu tjesteninu, promiješajte i a kraj dodajte listove svježe rikole.
- Nakon što ste sve posljednji puta promiješali, jelo je spremno a serviranje.
Dobar tek
* U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i sva termička obrada
Pašta sa piletinom u mali orijentalni twist
0 comments:
Post a Comment