moja rožata
a tavi ili nekoj prikladnoj posudi rastopimo šecer u koji dodamo malo vanili šečera.kad nam se šečer karameli irao prelijemo ga u odgovarajucu posudu i ra lijemo ga po sto vecoj površini posude.
Rucnom pjenacom oli icom kako već ko ove =) lagano i mjesamo šečer i jaja ,kada je smjesa pove ana pomalo dolijevamo mljeko i dodajemo sve ostale sastojke da se sjedine .
Smjesu lijevamo u kalup koji smao prethodno nama ali karamelom .u prigladnu posudu dolijemo vode da sadr aj bude do polovice kalupa u kojoj je ro ata .stavljamo u ugrijanu pecnicu na 160 stupnjeva prekrijemo folijom i pecemo tj kuhamo na pari nekih pola sata avisi od pecice do pecice )=)=). cokoladu a kuhanje rastopimo be ikakvih dodataka na aluminijsku foliju napravimo nekoliko sra kao na slici pricekamo da se ohladi i odlijepimo dekoraciju . polo imo je na slag u ovom slucaju sam koristio sprej slag te ukrasimo svje im jagodama .
moja rožata
0 comments:
Post a Comment