Friday, December 13, 2013

Proteinski zeleni smoothie


Proteinski eleni smoothie


Iscijedite sok naranče i limuna. Operite voće i eleno lisnato povrće i narežite. Sve sastojke premjestite u blender, dodajte vode i i miksajte na najjače, dok ne dobijete kremasti smoothie. Po potrebi dodajte još vode. Ako vam je preslatko dodajte više limuna, ako je prekiselo manje. Uživajte u pre dravom osvježenju.


Kaki (japanska jabuka) je eg otično voće dostupno u jesenjsko- imskom periodu. Bogat je antioksidansima, vitaminima i mineralima. Pa ite kada ga kupujete da je jako mekan, takav će biti sladak kao med.


Proteinski prah konoplje je bogat i vor esencijalnih masnih kiselina, antioksidansa i proteina, pomaže pri i gradnji mišića.


Camu camu je jedan od najbogatijih prirodnih i vora vitamina C, odličan a imunitet i preventivu prehlada, a ima i antibakterijska svojstva. Također je bogat antioksidansima, aminokiselinama, vitaminima i mineralima. Kiselkastog je okusa.


Goji bobice su snažni prirodni antioksidans, korisne a jačanje imuniteta i detoksikaciju jetre. Na ivaju ih „sretne bobice“, kažu da se čovjek dobro osjeća kada ih redovito kon umira, poboljšavaju energiju i i držljivost organi ma. Meni prefinog okusa i teško je ne pretjerati s količinom.


Kuhari.com




Proteinski eleni smoothie

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice