Sunday, December 22, 2013

Londonerice


Londonerice



  • Brašno pomiješamo sa sodom bikarbonom te prosijemo na dasku

  • Mast dobro ra mrvimo rukama, te gapomiješamo s brašnom i mijesimo dok nedobijemo jednoličnu smjesu

  • Dodamo šećer te još malo miješamo

  • Napravimo rupu u tijestu, te dodamo žumanjke

  • Dobro amijesmo, te ra vučemo u namašćeni i pobrašnjeli kalup

  • Pečemo na 180 C dok se ne dobije lijepa boja


 



  • Od bjelanjaka i šećera napravimo čvrsti snijeg

  • U orahe stavimo rastopljenu čokoladu, te i miješamo



  • Kad je tijesto pečeno, ostavimo ga da se malo ohladi, te ga premažemo marmeladom i na to stavimo nadjev od oraha i čokolade, i nakraju sve prekrijemo snijegom od bjelanjaka

  • Vratimo u pećnicu na 100 C na sušenje snijega od bjelanjaka


Kuhari.com




Londonerice

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice