Saturday, December 21, 2013

Linzeri


Lin eri



  • Jaje istučemo

  • Omekšali maslac ajedno sa šećerom dobro i miješamo, dok ne dobijemo kremastu smjesu

  • Postupno dodajemo jaje i ekstrakt od vanilije, prosijano brašno i sol, te sve ajedno dobro i mijesimo

  • Tijesto omotamo folijom i stavimo u frižider da se odmori par sati

  • Kad ga i vadimo, prerežemo ga na pola, te svaku polovicu i mijesimo i i re ujemo ra ne oblike, s tim da pa imo da su nam donji dijelovi puni, a gornji sa otvorenom sredinom, pa radimo jednak broj donjih i gornjih

  • Pečemo na 170 C cca 13 min

  • I vadimo te ostavimo da se ohlade

  • Donje dijelove premažemo pekme om, te na njih alijepimo gornji dio, koji smo prethodno posipali šećerom u prahu


Kuhari.com




Lin eri

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice