Monday, December 23, 2013

Kuglof


Kuglof



  • U posudi mikserom pjenasto i miksajte jaja i šećer.

  • U drugoj posudi pomiješajte glatko brašno, sol i prašak a pecivo.

  • U posudu sa jajima umiksajte nai mjence postupno sadržaj i druge posude i maslinovo ulje.

  • Kada je smjesa i miksana dodajte svježi sok od naranče i naribanu narančinu koricu te sve ajedno miješajte ručno ili koristite mikser na najmanjoj br ini do željene gustoće.

  • Gotovu smjesu prelijte u prethodno maslacom prema ani kalup a kuglof te ga ubacite u pećnicu koju ste prethodno agrijali na 175°C i pecite oko 60 minuta.

  • Kuglof nakon pečenja ostavite da se ohladi otprilike 60-ak minuta kako bi ga lakše i vadili i kalupa.

  • a dekoraciju ga prelijte sa smjesom otopljene čokolade a kuhanje, maslaca i mlijeka.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i termička obrada. Nije uračunato hlađenje kuglofa.


Kuhari.com




Kuglof

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice