…evo jedan br i recept, idealan a sve one koji nemaju puno vremena!
Sastojci
- 2 salice ri e
- 300 grama suhog prsuta
- 5 lica ulja
- 2 komada poriluka
- po elji umak od rajcice
- sol
- Vegeta
- origano
Priprema
- Poriluk operite i i re ite na kolutice. Prsut i re ati na kockice i pirjati na ulju. Dodati poriluk i skupa nastaviti pirjati. atim dodajte vode i pirjajte dok poriluk ne omeksa. Nadolijevati dalje vodu i usuti u smjesu ri u, nastaviti kuhati. Pri kraju dodati koncentrat rajcice ( koristim Napoli umak a spaghette – radi bogatijeg okusa ), posolite, dodati Vegetu i origano te kuhati dok ri a ne omeksa, odnosno dok ne upije suvisnu tekucinu.
Source: http://www.coolinarika.com/recept/ri a-s-prsutom-i-porilukom/
Ri a s prsutom i porilukom
0 comments:
Post a Comment