Piletina na kineski
- Na agrijanom ulju od se ama i đumbira 15-ak minuta popržite komade pilećeg filea koje ste predhodno marinirali u sojinom ulju, rižinom octu, đumbiru i soli.
- Komade piletine i vadite na tanjur, a na istom ulju u povremeno miješanje pirjajte nasjeckani ljubičasti luk, sitno sjeckani češnjak, elenu papriku nare anu na kockice, grašak i sojine klice.
- Nakon par minuta kada svi sastojci omekane dodajte mljeveni đumbir, sol, papar i pečene komade piletine te sve ajedno dobro promiješajte.
- Dodajte umak koji ste predhodno napravili od kečapa, meda, čilija, češnjaka i đumbira.
- Promiješajte, dodajte komadiće ananasa i pirjajte još par minuta.
- Umak sa piletinom servirajte na rižinim re ancima koje ste predhodno kratko namočili u vreloj vodi.
Dobar tek
Piletina na kineski
0 comments:
Post a Comment