Tuesday, November 19, 2013

Samoborski kotlet


Samoborski kotlet



  • Svinjske krmenadle na sredini sa strane arežite nožem kako se ne bi prilikom prženja savijali.

  • Uvaljajte ih u brašno i pecite na vrućem ulju s obje strane do latno-rumene boje.

  • Pečene krmenadele i vadite na tanjur te ih posolite i popaprite po želji.

  • U istoj tavi i istom ulju na kojem su se pržile krmenadle, kratko popržite sitno sjeckani češnjak te dodajte crvenu mljevenu papriku.

  • Promiješajte, alijte vodom i u konstantno miješanje kratko prokuhajte umak.

  • Ubacite oštro brašno, promiješajte i vrijeme je a serviranje.

  • Kotlete alijte umakom te poslužite.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i termička obrada.


Kuhari.com




Samoborski kotlet

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice