Friday, November 8, 2013

Bezglutenski brownies od rižinog brašna


Be glutenski brownies od rižinog brašna



  • Otopite na pari čokoladu, maslac i sol – umiješajte šećer i ekstrakt vanilije i ostavite barem 5min da se prohladi

  • U međuvremenu prvo malo usitnite bademe atim dodajte rižino brašno i usitnite do kraja

  • U čokoladu dodajte jedno po jedno jaje konstantno miješajući te atim dodajte mješavinu brašna

  • Ako ne pečete u silikonskom kalupu, stavite obave no papir a pečenje, i lijte i i ravnajte smjesu

  • Po želji možete posuti grubo sjeckanim bademim ili lješnjacima

  • Peći na 160 stupnjeva 20-ak min ili dok vam čačkalica ne i la i čista 


Dobar tek icon wink


P.S. Osobno preporučam kvalitetnu čokoladu jer mislim da utječe na okus, koristila sam Nestle Dessert


Kuhari.com




Be glutenski brownies od rižinog brašna

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice