Friday, November 1, 2013

Juneći file u umaku od crnog vina


Juneći file u umaku od crnog vina


Junecu pisanicu nare emo na 5cm debele odreske te ine oko 200g.U tavu stavimo suncokretovo ulje i maslac,dodamo sitno kosani luk i pržimo dok ne omeksa.


atim dodamo ociscenu i na kockice nare anu jabuku,popaprimo,posolimo i pirjamo dok ne omeksa.


U djelici pomijesamo prasak a umak od pecenja i crno vino i ulijemo u lonac s jabukama.Kuhamo na laganoj vatri mijesajuci oko 5 minuta.


atim u umak umijesamo pekme od sljiva i maslac i kad se sastojci sjedine maknemo sa vatre.


Pripremljene odreske posolimo i popaprimo te ih ispecemo na ugrijanoj tavi na ulju sa svake strane 5 min.


Gotove odreske serviramo na tanjur,prelijemo umakom i poslu imo sa pire krumpirom,ri om,kroketima ili kuhanim povrcem. Vama po elji. icon smile


Kuhari.com




Juneći file u umaku od crnog vina

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice