Thursday, October 31, 2013

Pašteta od bakalara


Pašteta od bakalara



  • Suhi bakalar ostavite u vodi 2 dana da se dobro namoći, atim ga skuhajte sat do dva u vodi (gotov je kada omekša), očistite od kosti i kožice i spremni ste a paštetu.

  • Tako pripremljen bakalar pomiješajte sa sitno sjeckanim češnjakom, sitno sjeckanim peršinom, maslacem, majone om, mlijekom, limunovim sokom, maslinovim uljem, soli i paprom, te sitno sjeckanim kaparama.

  • Sve sastojke usitnite i sjedinite štapnim mikserom.

  • Dobivenu paštetu dotjerajte ako je potrebno ( agustite, ra rijedite, ačinite) te je dobro ohladite prije serviranja.


Preporuka : poslužite paštetu na prepečenim trokutima toasta.


I a kraj, dobar tek ! icon wink


Kuhari.com




Pašteta od bakalara

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice