Thursday, October 10, 2013

Kraljevski čevap


Kraljevski čevap



  • U mješavinu mljevenog carskog mesa i jelenjeg buta dodajte soli, papra, mineralne vode i krušne mrvice. Promiješajte.

  • Na nauljenoj podlo i ražirite mesnu smjesu nakon što je postala dovoljno kompaktna. Tako rašireno meso premažite kajmakom i sitno sjeckanom slaninom. Tada “ atvorite” nama unutar mesa – dobit ćete kraljevski chevap! icon smile

  • Okolo velikog čevapa omotajte slaninu te sve ajedno stavite na vrelu tavu prema anu suncokretovim uljem. 

  • Kratko popržite sa svih strana na jačoj vatri te potom smanjite vatru i lagano (kro slijedećih 15-ak minuta na vatri) dovršite čevap.

  • Servirajte u luk, ajvar i kajmak..


Dobar tek..


Kuhari.com




Kraljevski čevap

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice