Friday, October 25, 2013

Pastrva u korici od bučinih sjemenki s kuhanim krumpirom


Pastrva u korici od bučinih sjemenki s kuhanim krumpirom



  • Pastrvu ra režite s gornje strane (leđa) i odstranite kosti i utrobu.

  • Posolite je, popaprite, uvaljajte u brašno sa svih strana, atim je uvaljajte u ra mućeni bjelanjak i a kraj uvaljajte u bučine sjemenke.

  • Tako pripremljenu pastrvu pržite u dobro agrijanom dubokom ulju.

  • Nakon što ste je popržili dvije do tri minute sa svake strane (ovisno o veličini ribe, a veću ribu vrijeme je duže) i kada je poprimila lijepu rumenu boju, odložite je na tanjur.

  • Napunite je kockicama kuhanog krumpira (krumpir skuhajte u slanoj vodi), prelijte bučinim uljem i poslužite.


Dobar tek icon smile


*U vrijeme pripreme uračunata je priprema namirnica i termička obrada. Nije uračunato kuhanje krumpira.


Kuhari.com




Pastrva u korici od bučinih sjemenki s kuhanim krumpirom

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice