Monday, October 7, 2013

Mesne okruglice u umaku od đumbira i kopra


Mesne okruglice u umaku od đumbira i kopra



  • U smjesu carskog mesa i jelenjeg buta dodajte soli, papra, jaje i krušne mrvice. Dobro promiješajte. Kada osjetite da je smjesa postala “suha”, formirajte kuglice.

  • Tako formirane kuglice ubacite u vrelo suncokretovo ulje na kojih desetak minuta u povremeno okretanje. Kada su dovoljno pečene, i vadite ih na papirnati ručnik da se riješite viška ulja.

  • ažutite luk na suncokretovom ulju te mu ubacite češnjak. Nakon kojih par trenutaka dodajte oštro brašno i limunov sok. Promiješajte.

  • Dodajte oguljeni, sitno sjeckani đumbir i kopar. Nakon 30-ak sekundi počnite podlijevati vodom. Dinstajte sve ajedno kojih 10-ak minuta.

  • Kada ste dobili željenu gustoću, dodajte kiselo vrhnje i vratite okruglice u umak. U lagano miješanje kuhajte narednih par minuta i vaše jelo je gotovo.


Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Mesne okruglice u umaku od đumbira i kopra

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice