Thursday, October 17, 2013

Cupcakes od lješnjaka


Cupcakes od lješnjaka


Sve lješnjake stavite u pečnicu na 200 stupnjeva da se istostiraju nekih 10 minuta. probajte ih a svaki slučaj. kad im popuca kožica i postanu fini hrskavi tad su gotovi. da bi ih lakše ogulili stavite ih sve u krpu i rukama ih ”gnječite”.


Sve sastojke a tijesto stavite u djelu i i miksajte. Punite košarice a cupcakese. Napunite samo 2/3. 


Pecite na 180°C desetak minuta. Provjerite sa čačkalicom. Od ove smijese ispadne 20 cupcakesa.


Skuhajte dva pudinga sa mlijekom i šećerom (postupak isti ko i kuhanje jednog pudinga).


Stavite hladiti i tokom hlađenja miješajte da se ne stvori korica.


U puding umješajte mljevene lješnjake, neki lješnjak krem nama i na kraju i rađeni šlag


Na ohlađene cupcakese nanesite kremu pomoću šprice. Cijele ih uvaljajte u lješnjake pa prelijte sa malno otopljene čokolade ili ih prvo prelijte čokoladom pa posipajte lješnjacima (u tom slučaju bit će vam potrebno nešto manje lješnjaka)


I to je to


Kuhari.com




Cupcakes od lješnjaka

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice