Složenac od mljevenog mesa i krumpira sa sirom i pršutom
1. Luk i češnjak nasjeckati na sitne kockice, isto tako i pršut.
2. Nakosati ačinsko bilje.
3. Očistiti krumpir i u komadu ga staviti kuhati u lončić.
4. U drugu posudu staviti topiti mast. Na masti popržiti luk, atim dodati pršut. Nakon par minuta dodati meso, ačiniti solju i paprom, dodati ačinsko bilje i pržiti dok ne dobije latnožutu boju. Pred kraj dodati češnjak i nasjeckanu slatku papričicu te sir parme an, promiješati i odložiti malo da se ohladi.
5. U posebnoj posudi žicom i miješati Worchester, vino i brašno i dodati smjesi od mesa. Sve skupa dobro promiješati i rasporediti u posudu nama anu maslacem.
6. Kuhani krumpir malo ohladiti i naribati na smjesu od mesa.
7. Staviti u agrijanu pećnicu na 200°C oko 15 minuta, odnosno dok krumpir ne dobije latnu boju.
Složenac od mljevenog mesa i krumpira sa sirom i pršutom
0 comments:
Post a Comment