Escabeche od Skuse
Ribu ocistiti i filetirati. I vadite kosti.
Svo povrce nare ite na julienne. I dobro ga promjesajte
Naranci i grejpu i vadite meso(segmente),ostatak nemojte bacati!
a napraviti marinadu, tamo di ce vam se povrce i riba skuhati.
Pomijesate bijelo vino, ocat, maslinovo ulje, sok narance, limuna i grejpa, dodate soli i papra, te svega par klincica.
U posudu duboku stavite red ribe,povrca i marinade, i to ponovite da vam povrce atvori i adnju ribu,i prelijete marinadom, ostavite u fri ideru 12 do 24 sata.
nat ce te da je gotovo kada vam riba u sredini bude bijela.
Jelo servirajte sa baby rotkvicom i potocarkom, i uljem od potocarke.
Ovo je jednostavno jelo i doslovno ne ahtjeva kuhanje.
Escabeche od Skuse
0 comments:
Post a Comment