Piniata torta (slaganje)
Pripremite 4 biskvita koja ste ostavili na masnom papiru (http://kuhari.com/recepti/biskvit-od-cokolade/)
Napomena: ako radite po navedenom receptu a koristite kalup veličine dvadeset i nešto cm tada smjesu poduplajte.
Pripremite ganache:
Preko usitnjene čokolade prelijte vrhnje koje ste agrijali do vrenja pa promiješajte. Stavite u frižider da se malo stisne.
Podlogu na koju ćete slagati tortu obložite trakama od masnog papira.
Stavite prvi cijeli biskvit i na njemu čašom ocrtajte liniju do koje ide krema.
Dva biskvita istom tom čašom i dubite.
Na prvi bisvkit stavite kremu po želji ali samo do linije koju ste ocrtali.
Stavite prvi biskvit sa rupom, kremu, drugi biskvit sa rupom pa još jedan red kreme.
Rupu napunite do vrha čokoladnim bombonima.
Poklopite adnjim cijelim biskvitom.
Stranice torte premažite šlagom, preko vrha prelijte ganache kremu i nakon što se malo ohladi dekorirajte sa malo šlaga i bombona.
I to je to
Piniata torta (slaganje)
0 comments:
Post a Comment