Be glutenski brownies od rižinog brašna
- Otopite na pari čokoladu, maslac i sol – umiješajte šećer i ekstrakt vanilije i ostavite barem 5min da se prohladi
- U međuvremenu prvo malo usitnite bademe atim dodajte rižino brašno i usitnite do kraja
- U čokoladu dodajte jedno po jedno jaje konstantno miješajući te atim dodajte mješavinu brašna
- Ako ne pečete u silikonskom kalupu, stavite obave no papir a pečenje, i lijte i i ravnajte smjesu
- Po želji možete posuti grubo sjeckanim bademim ili lješnjacima
- Peći na 160 stupnjeva 20-ak min ili dok vam čačkalica ne i la i čista
Dobar tek
P.S. Osobno preporučam kvalitetnu čokoladu jer mislim da utječe na okus, koristila sam Nestle Dessert
Be glutenski brownies od rižinog brašna
0 comments:
Post a Comment