Wednesday, May 1, 2013

Mascarpone Pavlova


Mascarpone Pavlova


Kora


  • Bjelanjke miksati u snijeg.

  • Kad se dobije čvrsti snijeg, dodati ekstrakta vanilije i octa te malo po malo dodavati šećer miksajući cijelo vrijeme kako bi dobili sjajni i čvrsti snijeg od bjelanjka i šećera.

  • Na papiru a pečenje iscrtati krug promjera 24 cm i na njega staviti sav snijeg i oblikovati krug kao u videu.

  • Pećnicu agrijati na 130 stupnjeva i peći cca 30 minuta. Vanjski i gled kore bit će čvrsti i hrskavi a unutrašnjost mekanja i spužvasta. Ako malo popuca i vana nije problem icon smile  

Krema


  • Umiksajte vrhnje a šlag sa mascarpone sirom i dodajte šećer u prahu.  

  • Narežite jagode na sitno. 

  • Kad se kora ohladila potrebno ju je prema ati kremom od mascapronea te posipati sitno nasjeckanim jagodama. 

  • Rastopiti malo bijele čokolade i prošarati po jagodama. Isto to napraviti i sa tamnom čokoladom.

Dobar tek


Kuhari.com




Mascarpone Pavlova

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice