Tuesday, April 2, 2013

Srneći file u lisnatom tijestu


Srneći file u lisnatom tijestu


  • Na malo maslinovog ulja kratko karameli irajte file (može biti i svinjski, juneći..) sa sve 4 strane. 

  • Na samoprijanjajuću foliju poslažite podlogu od pršuta na koju ćete staviti file i motati sve skupa. 

  • Lisnato tijesto ra valjajte po pobrašnjenoj podlo i. File s pršutom postavite na tijesto i sve ajedno arolajte. Premažite jajetom i posipajte krupnom solju.

  • Sve skupa stavite u agrijanu pecnicu na 180 stupnjeva. Pecite 20-ak minuta.

  • Poslužite s umakom od gljiva i svježom salatom po i boru.

Dobar tek icon smile


Kuhari.com




Srneći file u lisnatom tijestu

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice