Monday, April 29, 2013

TUTI FRUTI TORTA


TUTI FRUTI TORTA


Priprema


Vrijeme pripreme:

45 min

Težina:

Jednostavno


  1. 1

    U proključalo mleko dodati brašno, šećer, gustin i puding pa kuvati da se krem gusne.




  2. 2

    U ohladjen krem dodati prethodno ra mućen margarin sa šećerom u prahu i mutiti mikserom.




  3. 3

    Krem podeliti na dva dela. U jedan deo dodati otopljenu čokoladu, a drugi deo krema ostaje žut.




  4. 4

    Tortu filovati sledećim redosledom: keks, žuti fil.


    atim ponovo keks, pa čokoladni fil. I sve tako dok se pripremljeni materijal ne utroši.




  5. 5

    Na kraju tortu filovati šlagom. Ostaviti da se stegne u frižideru. Prijatno





Recepti a torte – рецепти за торте – рецепти – recepti




TUTI FRUTI TORTA

0 comments:

Post a Comment

 

Anitini Recepti Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice